Velkommen til…

Det første, the first, die erste, la primera, 最初, primum etc.

Alt i dette opslag vil være min første gang more or less. Det er blevet til et par blog opslag ovre på www.liverpool-fc.dk her i foråret, men ikke meget mere end det. Men det er med sikkerhed min første hjemmeside, som jeg selv har lavet helt fra bunden – Ja jeg er også MEGET imponeret over resultatet. Se lige alle de farver jeg har valgt at smide ind. Mon ikke der sidder en billedkunstlære derude og er en smule misundelig? Det håber jeg.

En af grundende til jeg oprettede denne blog var på opfordring fra min veninde Anita, som har lavet dette blogindlæg om at blogs kan give en et arbejde. Måske ikke lige nu, men hvem ved om der på sigt dukker noget op? Jeg havde dog ikke tænkt i den retning af det kunne bruges til mulig jobsøgning på et senere tidspunkt. Eller i hvert fald at gøre opmærksom på sig selv.

Jeg gik i forvejen og overvejede om jeg skulle lave en eller ej og har været tæt på at trykke opret et par gange. Men hun fik kastet mig det sidste stykke ud over klippen. Nu ejer jeg i hvert fald et domæne på det store internet og det vil vel være dumt ikke at bruge det, nu der er betalt for det.

Hvilken retning?

Jeg ved faktisk ikke hvordan den her blog skal bruges endnu. Jeg har stor interesse i Liverpool og af og til har jeg da også nogle meninger til de sociale medier igennem mit frivillige arbejde med Liverpool Fan Club Danish Branch, hvor jeg roder lidt med Facebook og Twitter, hvor omdrejningspunktet igen er… Tada Liverpool.

Men jeg prøver at holde mig opdateret på de sociale medier så godt, som det er muligt. Så man kan nok godt forvente mere herom på sigt. Og det er ikke kun Facebook og Twitter. Også Instagram men specielt Snapchat bliver der set nærmere på, som er en af de platforme der virkelig rykker for tiden.

Efterhånden som jeg kommer længere i min uddannelse og jeg bliver klogere på miljøet, vil der nok komme mere fokus på dette. Medmindre jeg ryger på kommunikations vejen. Kun tiden kan vise, hvad der sker.

Men hvor om alt er: Velkommen til, jeg håber I vil følge med.