Hvem er Oxlade-Chamberlain?

Liverpool har sikret sig Arsenal spilleren Oxlade-Chamberlain fra Arsenal. Prisen for den 24-årige midtbanespiller rygtes til £35-40m. Nogen vil mene det er en høj pris for en spiller, som har ni måneder tilbage af sin kontrakt og på seks sæsoner har scoret seks mål og lavet 14 assists og ofte været placeret i den offensive del af spillet. Men Klopp har ville have ham siden januar. Derudover var Arsenal meget interesseret i at beholde ham, samt Chelsea var på banen med en kæmpe løn. Arsenal ville give ham £180.000 om ugen og Chelsea £220.000.

Et stærkt signal for Klopp og Liverpool at vi har kunne overtale endnu en spiller til projektet især når nogle af konkurrenterne står på spring for de samme spillere.

Lasse Callesen har snakket med Kim Toft der er Arsenal fan omkring Oxlade-Chamberlain og hvad vi kan forvente os af ham og hvordan han ser skiftet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På hvilke områder er hans styrker og svagheder?

Som jeg ser det, er Oxlades styrker hans hurtighed og alsidighed til at dække mange pladser. Eneste plads han ikke har spillet for Arsenal er midterforsvar.

Tilgengæld er hans svagheder hans spark til bolden, han afslutter som en våd papkasse og hans evne til, at lave assists er ikke tilstedeværende, hvilket hans statistik i Premier League også bevidner med 14 assist og ni mål i 132 kampe over seks sæsoner.

Hvilken position har han spillet bedst på? Der har været meget snak om at han gerne vil spille centralt.

Jeg mener hans bedste kampe har været som wingback, hvor han kan komme langt nede fra i banen med sin hurtighed. Han mener selv han er god nok til at være centralmidt og er bedst når han får bolden lige på. Hvilken jeg ikke synes passer overens med virkeligheden. Han fumler tit med bolden når han er en smule presset. Hvilket er meget komisk, da hans manglende spilletid som centralmidt, skulle være en af grundene til han ikke har skrevet under på en kontrakt til £180.000 om uge med Arsenal. Men når han har plads og rum til at udfordre, så kan det gå stærkt, hvor jeg mener han er aller bedst.

Var han en spiller, som du gerne så blive i Arsenal?

Ja han er et tab for os, på flere forskellige områder. Han er først og fremmest et tab for os, da vi har en meget tynd trup nu og han er en stærk breddespiller eller til starteren som wingback. Derudover er han også et tab da han er homegrown, hvilket er svært at finde nu til dags, i hvert fald med et ordentligt niveau.

Vil han kunne styrke Liverpool?

Ja, jeg føler at han er med til at styrke Liverpool. Han laver nok ikke det største impack her og nu, men på sigt kan han udvikle sig til en virkelig giftig spiller, specielt som wingback. Tror ikke han har det der skal til som centralmidt, men kun tiden vise det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan er det med skader? Er det et stort problem?

Han har haft sine skader, og en af dem var en knæskade i en halv sæson, hvor han så blev skadet igen den sidste del af sæsonen. Der fik han 4 kampe eller lignende.

Ellers andet at tilføje?

Han er til tider sjov at følge på diverse medier og så er han ikke en spiller man som sådan kan se sig sur på

Følg Oxlade-Chamberlain på Instagram her: https://www.instagram.com/alexoxchamberlain/?hl=da

Og på Twitter her: https://twitter.com/Alex_OxChambo